BELA ČOKOLADA Z GOJI JAGODAMI IN SLADILOM. Brez dodanega sladkorja. Brez glutena.
Hranilna vrednost za 100 g:
Energijska vrednost 1935 kJ /467 kcal
Maščobe 30 g (od tega nasičene 19 g)
Ogljikovi hidrati 60 g (od tega sladkorji 9 g, polioli 47 g)
Prehranske vlaknine 4,4 g
Beljakovine 6 g
Sol 0,2 g
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Neto količina: 75 g
Uporabno najmanj do konca je označeno na robu embalaže.
Sestavine: sladilo: maltitol, kakavovo maslo, mleko v prahu, goji jagode (7%), inulin, emulgator: sončnični lecitin, naravna aroma (vanilija). Zaužitje večje količine lahko povzroči laksativni učinek. Lahko vsebuje sledi oreščkov. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.
Čokoláda je prehrambeni izdelek, narejen iz kakava. Lahko je tudi polizdelek, namenjen za izdelavo jedi in pijač. Ime izvira iz jezika Aztekov in pomeni »grenka voda«.
Torras pomaga pisati zgodovino čokolade, saj se je zgodba naših čokolad pričela že leta 1890 v Španiji.
Z linijami Classic, Zero, Organic in Stevia želimo potešiti radovednost vseh, ki se sprašujejo ali so čokolade Torras čisto zares brez dodanega sladkorja in brez glutena.
Hkrati pa želimo potešiti čokoladnost vseh, ki želijo okus dobre in prave čokolade, a ne želijo ali ne smejo uživati glutena ali sladkorja, jim ogromno pomenijo najkakovostnejše sestavine ali pa želijo enostavno uživati v odlični čokoladi.