BIO TEMNA ČOKOLADA S SOJO IN KVINOJO
Hranilna vrednost za 100 g:
Energijska vrednost 2165 kJ / 519 kcal
Maščobe 32 g (od tega nasičene 19 g)
Ogljikovi hidrati 48 g (od tega sladkorji 43 g)
Prehranske vlaknine 4 g
Brez glutena.
Kakav min. 52%
Beljakovine 8 g
Sol 0,09 g
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Neto količina: 100 g
Uporabno najmanj do konca je označeno na hrbtni strani embalaže.
Sestavine: trsni sladkor*, kakavova masa*, kakavovo maslo*, pražena soja* 8%, ekstrudirana kvinoja* 3%, emulgator: sončnični lecitin, naravna aroma (vanilija) . Lahko vsebuje sledi mleka (in laktoze), mandljev, lešnikov in sezama.
* iz bio proizvodnje. Kmetijstvo EU / izven EU. Kontrolira ES-ECO-019-CT.
Čokoláda je prehrambeni izdelek, narejen iz kakava. Lahko je tudi polizdelek, namenjen za izdelavo jedi in pijač. Ime izvira iz jezika Aztekov in pomeni »grenka voda«.
Torras pomaga pisati zgodovino čokolade, saj se je zgodba naših čokolad pričela že leta 1890 v Španiji.
Z linijami Classic, Zero, Organic in Stevia želimo potešiti radovednost vseh, ki se sprašujejo ali so čokolade Torras čisto zares brez dodanega sladkorja in brez glutena.
Hkrati pa želimo potešiti čokoladnost vseh, ki želijo okus dobre in prave čokolade, a ne želijo ali ne smejo uživati glutena ali sladkorja, jim ogromno pomenijo najkakovostnejše sestavine ali pa želijo enostavno uživati v odlični čokoladi.