TEMNA ČOKOLADA S SLADILOM. Brez dodanega sladkorja. Brez glutena. Kakav min. 50%.
Hranilna vrednost za 100 g:
Energijska vrednost 1895 kJ /459 kcal
Maščobe 33 g (od tega nasičene 21 g)
Ogljikovi hidrati 47,5 g (od tega sladkorji < 0,5 g, polioli 45 g)
Prehranske vlaknine 10 g
Beljakovine 6 g
Sol 0,07 g
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Neto količina: 30 g
Uporabno najmanj do konca je označeno na levem robu embalaže.
Sestavine: sladilo: maltitol, kakavova masa, kakavovo maslo, inulin, manj masten kakav v prahu, emulgator: sončnični lecitin, naravna aroma (vanilija). Zaužitje večje količine lahko povzroči laksativni učinek. Lahko vsebuje sledi mleka in oreščkov.
Čokoláda je prehrambeni izdelek, narejen iz kakava. Lahko je tudi polizdelek, namenjen za izdelavo jedi in pijač. Ime izvira iz jezika Aztekov in pomeni »grenka voda«.
Torras pomaga pisati zgodovino čokolade, saj se je zgodba naših čokolad pričela že leta 1890 v Španiji.
Z linijami Classic, Zero, Organic in Stevia želimo potešiti radovednost vseh, ki se sprašujejo ali so čokolade Torras čisto zares brez dodanega sladkorja in brez glutena.
Hkrati pa želimo potešiti čokoladnost vseh, ki želijo okus dobre in prave čokolade, a ne želijo ali ne smejo uživati glutena ali sladkorja, jim ogromno pomenijo najkakovostnejše sestavine ali pa želijo enostavno uživati v odlični čokoladi.