Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Podatki podjetja:

Prowing d.o.o.
Linhartova 16
2000 Maribor

ID št. za DDV: SI69517827

Kontaktni podatki - informacije o naročilih, dostavi in reklamacijah:
Tel: 051 649 508
E-naslov: info@prowing.si
                   
Cene

Vse cene so v evrih z  DDV-jem. DDV se zaračuna pri zaključku naročila. Navedene cene veljajo le za nakupe na www.prowing.si in se razlikujejo od cen pri potniški prodaji na terenu.  Prowing d.o.o. si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen asortimana brez obvestila. Cene veljajo v trenutku naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. 

Spletna trgovina je namenjena vsem kupcem.
 

Naročila

Po oddaji naročila boste na vnešen e-naslov prejeli potrdilo naročila. V primeru, da ste se odločili za plačilo po predračunu, boste v zelo kratkem času prejeli še predračun. 
 

Plačilo blaga


Plačilo blaga je mogoče:

 -   z gotovino ob prevzemu : prosim poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke ob sebi dovolj gotovine. Stroški odkupnine znašajo po ceniku distributerja.
 -   z nakazilo na račun podjetja Prowing d.o.o. - po predračunu : pošiljka bo odposlana, ko prejmemo Vaše nakazilo.

 

Dostava blaga

 
Artikli, naročeni na www.prowing.si gredo na pot v najkrajšem možnem času, v 3-10 delovnih dneh. Naročeno blago dostavlja naš pogodbeni partner za opravljanje storitve hitre dostave. Blago Vam pripelje že naslednji delovni dan po odpremi, v dopoldanskem času.

Prosimo, da je prevzemnik blaga prisoten na naslovu za prevzem pošiljke. V nasprotnem primeru napišite naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi za prevzem.

V kolikor artikla trenutno ni na zalogi, Vas o tem obvestimo, ter hkrati pošljemo predvidem datum dobave.

Strošek dostave
 
Pri nakupu nad 100,00 EUR brez DDV-ja, Vam blago pošljemo brezplačno. V nasprotnem primeru je strošek dostave 3,90 EUR brez ddv. Strošek dostave se zaračuna na računu, poleg blaga.

 

Pravica do vračila blaga


V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od nakupa , lahko to v 15 dneh od nakupa, pisno sporočite na mail : orbit.ga@gmail.com. Blago mora biti v originalni embalaži,  nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Edini strošek, ki Vas bremeni, je strošek pošiljanja blaga. Kupnino Vam bomo nakazali na Vaš transakcijski račun, takoj po prejemu blaga.


Garancija


Za vse artikle, ki se prodajajo v spletni trgovini www.prowing.si, garantiramo svež rok in kvaliteto izdelkov.


Varovanje osebnih podatkov


Obvezujemo se, da bodo vsi podatki pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelani izključno s strani podjetja Prowing d.o.o.. Z vsemi pridobljenimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko pokličete ali pišete na e-naslov.
info@prowing.si

Prowing d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja preko prowing.si kadarkoli, brez predhodnega opozorila.